Over Jean-René

In 1983 ben ik geboren in Amsterdam en op jonge leeftijd ben ik verhuisd naar Noord-Brabant waar ik ben opgegroeid. Hier heb ik mijn passie voor basketbal verkregen. Mede door langdurige blessures is mijn interesse ontstaan voor de fysiotherapie. In 2006 ben ik dan ook afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de hogeschool Avans in Breda. Met name het "waarom" in mijn vakgebied heeft me gedreven om me door te ontwikkelen tot master Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Mijn afstudeerrichting hierin is op inspanningsfysiologie gericht geweest. Daarnaast heb ik een enorme passie voor lesgeven en het enthousiasmeren van collegae. In 2012 heb ik de docentenopleiding afgerond en ben ik gestart met lesgeven aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de periode waarin ik lesgaf aan de Hogeschool Rotterdam startte ik met de masterstudie Sportfysiotherapie bij de Transfergroep Rotterdam. Aansluitend heb ik eveneens de masterstudie Manuele Therapie in Rotterdam afgerond. Door dit alles heb ik me als fysiotherapeut kunnen specialiseren in het "Musculoskeletaal" domein. 


 

 

Inmiddels woon ik al een aantal jaren met mijn gezin in Limburg (Swalmen). Naast het ontwikkelen en verzorgen van cursussen voor

 Jean-René's health courses werk ik in een gespecialiseerd  gezondheidscentrum in Venlo en bij de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). 


Mijn streven tijdens de cursusdagen is om deze persoonsgericht te kunnen aanbieden, hiervoor wordt gekozen voor kleine groepen.  Mijn aandacht gaat vooral uit naar de wetenschap van verschillende domeinen en deze te vertalen in praktische handvatten.


Nieuwsgierig of vragen? Bekijk het cursusaanbod of neem gerust 

contact met ons op. 
Graag zie ik je een keer deelnemen op één van de cursussen

cursus aanbod

 


 
 
 
E-mailen
Bellen